Gruodžio 30, 2014
2015-ųjų horoskopas (foto)
londoniete.lt
© Flickr/Jennifer Graevelli nuotr.

AVINAS

2015-ieji visiems avinams bus kupini energijos bei dinamikos. Apsčiai galimybių pasitaikys visose srityse. Būsite pilni inovatyvių idėjų, kurias norėsite įgyvendinti per ateinančius metus. Taip pat sugebėsite gerokai priartėti prie savo tikslo. Jūsų nevaržys jokie apribojimai nei asmeniniame, nei profesiniame gyvenime. Jūsų valdančioji planeta Marsas suteiks jums taip reikalingos energijos ir stiprybės nugalėti visus gyvenimo sunkumus, kurie gali pasitaikyti jūsų kelyje. Tiesa, per jūsų ženklą keliaujantis Plutonas  pavers jus šiek tiek emocingais ir sentimentaliais, nors tai ir ne visai atitinka jūsų prigimtį.  

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

JAUTIS

Kitais metais Jaučiai maksimaliai išnaudos savo potencialą. Jūsų geriausios charakterio savybės – stabulimas ir kantrybė – duos vaisių. Nors atrodys, kad ne visos pastangos susilaukia pritarimo ar lieka pastebėtos, nenuleiskite rankų – žiūrėkite į tai kaip į investiciją ateities sėkmei. Kiti metai – puikus laikas siekti svajonių.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

DVYNIAI

Dvyniams kiti metai turėtų atnešti esminių pokyčių. Ilgai brandinti asmeniniai ir profesiniai projektai, ambicijos ir idėjos pagaliau turėtų įgauti formą. Pastarieji metai jums buvo kupini išbandymų ir pagundų, tačiau kitąmet gyvenimas turėtų aprimti. Elkitės ramiai ir nepastebimai. Venkite klaidingų nusistatymų apie gyvenimą ir jų pasekmių jums – tik taip galėsite pilnai mėgautis gyvenimu. Planetų išsidėstymas padės jums lengviau nusistatyti prioritetus, tad pasistenkite nenukrypti nuo savo tako. Metų gale galite tikėtis sėkmės ir turtų.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

VĖŽYS

Vėžiams kitąmet žadama daug energijos ir jėgos. Būsite pasirengę bet kokiomis priemonėmis pasiekti, kad su jūsų idėjomis ir idealais būtų skaitomasi. Planetos išsidėsčiusios taip, kad gyvenime padės jums atrasti naujų augimo ir vystymosi galimybių. Tiesa, Marsas ir Neptūnas vers jus imtis skubotų ir neracionalių veiksmų, tačiau savo pasirinkimus turite įvertinti itin akylai. Pramoginių užsiėmimų kitąmet reikėtų apmažinti ir susiklaupti ties svarbesnėmis užduotimis.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

LIŪTAS

Ateinantys metai liūtams bus kupini naujų galimybių visose gyvenimo srityse. Jupiteris padės jums atrasti naujų ambicijų ir jėgų siekti savo tikslų. Sugebėsite atrasti išeitis iš neišspręstų problemų. Kartu – tai tinkamas laikas sudaryti savo veiksmų planą ir asmeniam, ir profesiniam gyvenimui. Planetų išsidėstymas leis jums susitvarkyti su savo emocijomis, palaidoti praeities nuoskaudas ir pažvelgti į šviesų rytojų. Jei dirbate kūrybingą darbą, pats laikas savo kūrinius parodyti pasauliui. Šlovė jau laukia jūsų.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

MERGELĖ

Kitais metais mergelės telaukia esminių asmeninių ir finansinių pokyčių.Visos jūsų pastangos bus apvainikuotos sėkme. Tačiau neužmikite ant laurų ir nepasiduokite pagyrų vilionėms. Dėkokite už palaiminumus ir leiskite smegenims, bet ne raumenims, priimti svarbiausius gyvenimo sprendimus. Planetų išsidėstymas leis jums intelektualiai tobulėt. Kitais metais jūsų laukia rami aplinka. Neabejokite ir ženkite žingsnį į priekį, jei kažkam prireiks jūsų pagalbos.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

SVARSTYKLĖS

Dėl tinkamo planetų išsidėstymo, 2015-ieji svarstyklėms - metai be problemų. Gyvenime per šiuos metus daug pasieksite, visą savo energiją nukreipdami į tiklsų įgyvendinimą. Itin sustiprės jūsų kūrybiniai ir meniniai gebėjimais. Visur ir visada elkitės taktiškai ir diplomatiškai. Siekdami gėrio gyvenime, rinkitės kompromisų kelią. Kitais metais turėtų išsipildyti didžiosios jūsų viltys.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

SKORPIONAS

Per ateinančius metus skorpionai turės galimybę prisiminti ir atgaivinti savo gyvenimo ambicijas. Žvelkite į gyvenimo tikslus rimtai ir elkitės atitinkamai. Jūsų asmeninis ir profesinis gyvenimas pinsis kartu, tačiau pasirūpinkite, kad viena netrukdytų kitam. Paskirkite laiko ir pastangų tam, kad kiekvienas jūsų darbas išeitų stebinančia gerai. Jūsų gyvenime bus pokyčių, tačiau atraskite laisvo laiko pabūti su šeima ir draugais, nes tai svarbiausias dalykas gyvenime.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

ŠAULYS

Kitąmet planetų išsidėstymas šauliams lems didesį pasitikėjimą savimi ir savo galimybėmis. Jums seksis geriau nei praėjusiais metais. Tačiau prieš imdamiesi veiksmų, turite nusistatyti prioritetus. Santykiuose gali pasitaikyti problemų, tačiau neleiskite pesimizmui nugalėti. Ilgainiui viskas susitvarkys. Planuokite savo darbus, tačiau palikite vietos ir atsitiktinumams. Jūsų dėmesio pareikalaus socialiniai ar labdarbos projektai. Šaulių kitąmet laukia kaip niekad anksčiau didelė sėkmė ir turtai.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

OŽIARAGIS

Ožiaragių kūrybiškumas ir įgimti talentai kitais metais juos nuves tiesiai po rampos šviesomis. Jų įgūdžiai itin ištobulės ir dėl to ožiaragiai bus labai patenkinti gyvenimu. Jie turės daug laisvės parodyti savo kūrinius pasauliui. Tačiau ožiaragiai turėtų nepamiršti, kad savo asmenine gyvenime jie irgi turi daug atsakomybių. Vis dėlto nereikėtų visiškai pamiršti paprastų gyvenimo malonumų. Siekite savo tikslų ir būkite pasirengę įsiklausyti į aplinkinių patarimus, kad ir iš kur jie sklistų. Tačiau nebūkite tik gyvenimo stebėtojas, nerkite visa galvą į gyvenimo sūkurį nes jis ima kunkuliuoti būtent aplink jus.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

VANDENIS

Kitais metais vandenis iš visų pusių jaus spaudimą. Sutelkite visas jėgas ir energiją ir drąsiai stokite prieš pasaulį. Kai gyvenimas atsisuks prieš jus, įsiklausyite į vidinį balsą. Nepersidirbkite, bet ir per daug nesimėgaukite poilsiu. Elkitės užtikrintai ir griebkite kiekvieną pasitaikančią galimybę, antraip galite pražiopsoti taką į žvaigždes. Didžiąją metų dalį praleisite bendraudami, bet jūsų laukia ir vienišumo periodai, tad būkite tam pasiruošę. Jupiteris padės jums atrasti gyvenimo ambicijas ir idėjas. Saturnas atskleis jūsų kūrybiškumą ir talentus.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.

ŽUVYS

Iš visų pusių kylantys reikalavimai kitais metais žuvis pavers šiek tiek agresyesnėmis drąsesnėmis ir orientuotomis veikti. Pasistenkite viską daryti konstruktyviai. Atidėliojimas santykiuose gali jums brangiai kainuoti. Savo impulsyvumą turėtumėte paslėpti ten, kur jis gali atvėsti – bent jau per ateinančius metus. Vis dėlto asmeniniame ir profesiniame gyvenime kitąmet turėtumėte daug tobulėti. Paramos ir stiprybės semkitės iš artimų ir mylimų žmonių.

Joanna Coccarelli nuotr. Joanna Coccarelli nuotr.
Raktažodžiai: Horoskopas2015

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai