Namai

Miško gėrybių sezonas: pamirškit uogienes, uogas geriau šaldyti ir kodėl nereikėtų padauginti grybų Gamtos mylėtojai ir gėrybių rinkėjai džiaugiasi: po drėgnų ir šiltų orų ne tik miškuose, bet ir socialiniuose tinkluose „dygsta“... Namai Šokoladas - jaunystės eliksyras Šiais laikais greitas gyvenimo tempas nepaliaujamai mina ant kulnų, taip sukurdamas stresą bei chaotiškas mintis, kurios neleidžia tinkamai... Namai Naminiai kibinai ir kiti tradiciniai patiekalai pavasarį. Kaip pagaminti lengviau ir skaniau? Atėjus pavasariui imame galvoti apie liesesnį maistą, nes rūpinamės savo savijauta ir figūra. Tačiau nepulkite maitintis tik salotomis ar žaliavalgiškais... Namai KIAUŠINIENĖ SU SMIDRAIS IR PIEVAGRYBIAIS – PRIEMONĖ NUO CHOLESTEROLIO IR AUKŠTO KRAUJOSPŪDŽIO Sertifikuota mitybos specialistė Vaida Kurpienė dalinasi savo sezoninės virtuvės įspūdžiais. Gegužės pabaiga ir visas birželis iki liepos mėnesio-... Namai TIESA ir MITAI apie šaldytus maisto produktus: vartoti ar atsisakyti? Apie šaldytą maistą, apie produktus, kuriuos parduotuvėje galime rasti šaldikliuose, yra pačių įvairiausių mitų – jis nesveikas,... Namai Velykų pyragas – stalo karalius. 3 gardžių pyragų receptai Etnologas Libertas Klimka sako, kad seniau Šv. Velykoms buvo gaminama daug gardžių ir gilią prasmę turinčių patiekalų, šios tradicijos... Namai Eko Velykos. Kiaušinių dažymas raudonuoju kopūstu Jeigu nenorite šiemet pirkti kiaušinių dažų, prisiminkite, jog jūsų virtuvė pilna natūralių dažų. Paprasti maisto produktai, tokie... Namai Kepta lašiša su mėlynuoju sūriu ir šparaginėm pupelėm Šis receptas labai paprastas, o atrodo, kad virtuvėje plušėjote visą dieną. Paruošimas yra trumpas ir nesudėtingas, tad patiekalas... Namai Obuolių trupiniuotis {Apple Crumble} Vienas mano mėgstamiausių visų laikų desertų. Šį trupininį obuolių pyragą kepu nuo trylikos metų ir dar nei karto nesu nusivylusi. Turbūt... Namai BLYNŲ DIENA. 7 auksinės čirvinių blynų kepimo taisyklės Užgavėnės – tai ne tik smagi atsisveikinimo su žiema šventė, bet ir puiki proga pasilepinti gardžiais patiekalais. Ir žinoma, ko gero... Namai BLYNAI. Įdomūs faktai, blynų torto ir spalvotų blynų receptai Vienas populiariausių patiekalų pasaulyje - blynai. Jie, priklausomai nuo šalies ir jos tradicijų, ruošiami skirtingais būdais, naudojami... Namai TOP 4 pusryčių receptai, su kuriais gausite reikalingiausių vitaminų visus metus Nuo pusryčių priklauso mūsų savijauta visą likusią dieną, todėl svarbu, kad jie būtų sotūs, maistingi ir suteiktų pakankamai energijos. Vitaminų... Namai 2017 metų tendencijos virtuvėje. Ką valgysime Ugninio Gaidžio metais? Prasidėję Naujieji Metai skatina ne tik išsikelti sau naujus tikslus, priimti naujus iššūkius, bet ir atneša naujas, dinamiškas... Namai Kinų Naujieji metai. Singapūro makaronai Kinų Naujieji metai, dar kitaip žinomi kaip kinų pavasario festivalis – nacionalinė Kinijos šventė, kiekvienais metais švenčiama... Namai Šv. Kalėdų patiekalai kitaip pagal virtuvės šefą Ruslaną Bolgovą Nors pasiruošimas gražiausioms metų šventėms visuomet sukelia šiek tiek streso, šiemet situacijos nepalengvina dar ir tai,... Namai Orkaitėje kepta žąsis Kalėdoms Mielieji, ar jau žinot koks patiekalas bus Jūsų Kalėdinio stalo ‘žvaigždė’ ? Ir vėl žiemos laikas, o aš eilinį kartą nesuvokiu... Namai Sušildantys patiekalai pagal Ruslaną Bolgovą Kai spusteli šaltukas, nesinori niekur eiti iš namų: norisi susisukti į antklodę ir su šilta arbata rankoje skaityti knygą ar žiūrėti... Namai Kokosinė moliūgo sriuba su avinžirnių pagardu Paskutinėmis dienomis viskas aplinkui yra iš moliūgų. Štai moliūgų sriubos receptas, tokios švelnios ir kreminės, menančios... Namai Naminis migdolų pienas Šiuo įrašu norėčiau paskatinti Jus pradėti gamintis migdolų ar bet kokį kitą riešutų pieną namuose. Dviračio antrą kartą... Namai Lengva, greita, skanu ir sveika. Humusas arba avinžirnių užtepėlė Klasikinis rytų Viduržemio regiono užkandis, šiuo metu plačiai paplitęs po visą pasaulį, įskaitant ir mane. Nenuostabu, kad toks skanėstas... Namai