Lapkričio 21, 2014
Skaniausias desertas netikėtai užklupusiems svečiams - tiramisu
londoniete.lt 2
Vos kelios minutės, o pirštus apsilaižys net labiausiai pas jus skubėjęs svečias. © Flickr./Peter Alfred Hess nuotr.

„Tiramisu” receptas daugeliui yra žinomas, tačiau konditerė Giedrė Dromantaitė, apie kurios iš meilės tešlai gimusiį verslą rašė „Londonietė" jį šiek tiek patobulino ir vietoj kiaušinių deda grietinėlę.

Jums  reikės:

„Savoiardi” sausainių;
Paruoštos juodos nesaldintos kavos;
Plaktos saldžios grietinėlės;
Kakavos
4 stiklinių.

Sausainius pamirkome į kavą ir išdėliojame stiklinių dugnuose. Dedame grietinėlę. Ir taip sluoksnius dėliojame iki stiklinės prisipildys. Svarbu, kad viršutinis sluoksnis būtų iš grietinėlės, apibarstytos kakava. Dr grietinėlę galima pagardinti kava.

Šį desertą galima valgyti iš karto, o jei svečiai dar tik renkasi,  desertas gali ilsėtis ir šaldytuve.

Raktažodžiai: Tiramisudesertaireceptai

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai