Rugsėjo 27, 2017
Rudenėjančiais kvapais dvelkiantis Paryžius ir siauros jo gatvės įkvėpė lietuvišką Sauths kolekciją

„Sauths“ pristato Paryžiaus įkvėptą naująją rudens/žiemos kolekciją „Atgal į realybę“

Dar visai neseniai kartu su aktore, televizijos laidų vedėja bei socialinių projektų iniciatore Jurgita Jurkute-Širvaite išleidęs išskirtinę vasaros kolekciją, klienčių visame pasaulyje pripažinimo jau spėjęs susilaukti prekės ženklas „Sauths“ pristato Paryžiaus elegancijos įkvėptą naująją rudens/žiemos kolekciją „Atgal į realybę“.


 
„Sauths“ kuriami lietuviško lino moteriški rūbai iki šiol būdavo skirti šiltiesiems metų laikams bei kelionėms į saulėtus kraštus. „Atgal į realybę“ rudens kolekcija – vėsiems orams bei darbinėms rudens kelionėms skirta rūbų linija. Kaip pasakoja patys kūrėjai, „vasaros drabužiai skirti atostogoms, jie tampa neatsiejama nuotykių ir nuostabių prisiminimų dalimi, bet juk po šių nuostabių akimirkų visada grįžtame į realybę: į darbus, į kasdienį gyvenimą“.

Tačiau čia pat „Sauths“ pabrėžia, jog pažiūrėjus į kasdienį gyvenimą kitomis akimis, galima įžvelgti naują neatrastą šios kasdienybės grožį. Kolekcija „Atgal į realybę“ būtent tai ir atspindi – „naujoji „Sauths“ kolekcija taip pat skirta kelionėms, tik šiuo metų laiku – darbo kelionėms. Daugiausiai įkvėpimo kūrybos procese mums suteikė rudenėjančiais kvapais dvelkiantis Paryžius ir siauros jo gatvės, kuriomis praeivių žvilgsnių neatsigina savo DNR išduodančios damos, menančios įspūdingą šalies mados istoriją“.

Būtent todėl „Sauths“ rudens kolekcijos fotosesijai pasirinko ne ką kito, o mados sostinę Paryžių – kaip judrų, visada pilną gyvybės, stiliaus ir neišblėstančios romantikos miestą. Toks pat ir „Sauths“ ruduo, kurio eleganciją išduoda dominuojančios klasikinės spalvos bei minimalistiniai kirpimais išpildyti gracingi siluetai. 

„Sauths“ gaminius galima įsigyti www.sauths.lt elektroninėje parduotuvėje.

Raktažodžiai: StiliusMadaRudens stiliusrudens mada

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai