Gruodžio 8, 2016
Raukšlių mažinimas hialurono rūgšties injekcijomis – ką būtina žinoti?

Su laiku nereikia kovoti, su juo reikia draugauti. Visgi bėgant metams fiziniai pakitimai veide ir kūne, dažnai sukelia nepageidaujamus jausmus ir slopina džiaugsmą savimi. Raukšlės akių kampučiuose, gilios juoko, kaktos raukšlės ar metams bėgant putlumą praradusios lūpos - dažną moterį priverčia ieškoti būdų kaip tas problemiškas vietas pakoreguoti.

Bėgant laikui žmogaus organizme mažėja hialurono rūgšties (pagrindinės odos „statybinės medžiagos“) kiekis, kas ir yra viena priežasčių sąlygojančių odos plonėjimą bei raukšlių atsiradimą.

Hialurono rūgštis – tai natūrali žmogaus organizme aptinkama medžiaga

Šios rūgšties gausu žmogaus organizme esančiame sąnarių skystyje, odoje, kraujagyslių sienelėje ir kituose organuose. Pastebėta, jog šios medžiagos žmogaus organizme pradeda reguliariai mažėti sulaukus dvidešimties, todėl oda praranda elastingumą, joje ima rastis smulkių raukšlelių. Pirmoji hialurono rūgštis buvo išgauta iš gyvulinės kilmės stiklakūnio. Ši natūrali medžiaga veikia labai paprastu principu – vos 1 gramas hialurono rūgšties gali pritraukti 1000 kartų daugiau vandens, drėkinančio mūsų odą.

Dėl šios priežasties, kaip sako plastikos chirurgas Vytautas Jankūnas, hialurono rūgšties injekcijos yra vienareikšmiškai populiariausia ir patikimiausia priemonė, norint sumažinti veide esančias raukšles: pykčio, juoko ar dažną moterį kamuojančias smulkias raukšleles akių kampučiuose.

Hialurono rūgšties injekcijos veikia lyg pripūsta pagalvėlė

„Hialuronas iš vidaus remia veido struktūras ir audinius, kurių tūris ir elastingumas prarandamas dėl senėjimo procesų. Hialuronas taip pat gabena vandenį į odos paviršių, kad oda išliktų švelni ir elastinga“, - sako V. Jankūnas.

Procedūros rezultatai ir išsilaikymas

Po atliktos procedūros efektas pradeda matyti iš karto, o galutinis rezultatas pasimato maždaug po savaitės. 
Raukšlių mažinimo hialuronu rezultatas išsilaiko iki 12 mėn. Tai viena populiariausių daktaro atliekamų korekcijų atliekamų moterims, perkopusioms  30 – 40 metų.

Gruodžio 16 - 17 d. plastikos chirurgas V. Jankūnas konsultuos Londone. Atlikti raukšlių mažinimo ar lūpų putlinimo procedūrų rezultatai pasimatys ir džiugins kaip tik per didžiąsias metų šventes!

Būkite gražios ir pasitikinčios savimi!

Būtina išankstinė registracija, užpildžius žemiau esančią formą arba čia: www.plastikoschirurgai.lt/medicininis-turizmas

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai