Kovo 2, 2018
Princas Harry ir Meghan į savo vestuves pakvietė 2,6 tūkst. visuomenės atstovų
Vindzoro pilis.

Britų princas Harry (Haris) ir jo sužadėtinė Meghan Markle (Megan Markl) per gegužės mėnesį įvyksiančias savo vestuves į Vindzoro pilies teritoriją pakvietė 2 640 visuomenės atstovų, penktadienį paskelbė Kensingtono rūmai.

Princas ir JAV aktorė „nori, kad jų vestuvių diena būtų organizuojama leidžiant ir visuomenės nariams pajusti dalį šventės“, sakė atstovas.

Grupė bus pakviesta stebėti nuotakos, jaunikio ir svečių atvykimo į Šv. Jurgio koplyčią Vindzoro pilyje – karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) rezidencijoje į vakarus nuo Londono.

Visuomenės nariai taip pat galės stebėti, kaip karališkoji pora išvyksta žirgų traukiama karieta.

Tarp pakviestųjų yra 1 200 žmonių iš visos Didžiosios Britanijos, išrinktų atstovauti įvairioms visuomenės ir amžiaus grupėms, įskaitant jaunuolius, pademonstravusius „stiprią lyderystę“ ir pasitarnavusius savo bendruomenėms.

Taip pat bus 200 žmonių iš labdaros fondų ir organizacijų, susijusių su šia karališkąja pora, 100 moksleivių iš vietos mokyklų, 610 pilies bendruomenės narių ir 530 karališkųjų darbuotojų.

Harry ir Meghan jau paskelbė, jog po gegužės 19-ąją įvyksiančių jungtuvių karieta nuvažiuos nedidelį atstumą per Vindzoro miestelį, kad „pasidalytų savo švente su visuomene“.

Vėliau Vindzoro pilies Šv. Jurgio salėje įvyks priėmimas, o vakare Harry tėvas, sosto įpėdinis princas Charlesas (Čarlzas), surengs privačią šventę.

BNS inf.

Raktažodžiai: Londonas

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai