Liepos 23, 2017
Londonietė - įkvėpimų ir grožio žurnalas

Per kančias - į žvaigždes. Londonietei šį rudenį - jau 10. Per tuos metus buvo visko: daug gražių idėjų, svajonių, nuostabių žmonių, įdomiausių istorijų, nesėkmių, noro vieną dieną tiesiog imti ir viską mesti. Šis žurnalas primena fotografiją, kuria internete dalinasi motyvacijų mėgėjai: viena balerinos pėda pasiruošusi elegantiškam šokiui, papuošta dailiais, švariais, švelniai rožiniais puantais, kita - nusėta nuospaudomis ir kraujuojančiomis žaizdomis. Tikrai nėra lengva.

Klausiate, kam viso to? Patikėkite, kartais atsakymo ieškome ir mes. Ar kas skaito, ar reikia? Tačiau faktai ir vis didėjantis skaitytojų ratas atsako į panašius klausimus. Mums belieka susikaupti, tikėti ir dirbti. Londonas ir Anglija tiek gražaus gali mums pasiūlyti. Ir mes, lietuviai, galime didžiuotis, kokie esam šaunūs. Kaip juokaujame draugų rate, kad lietuviams reikėtų būti šiek tiek amerikiečiams ir didžiuotis savo pasiekimais, tauta, o ne verkšlenti, atsivertus niūrią Daily Mail istoriją.

Jau Lietuvos ambasadoje Londone. Jau Lietuvos ambasadoje Londone.

Londonietės idėja ir misija - įkvėpti skaitytojus gyventi gražiau, geriau, įdomiau. Atgimęs žurnalas - ryžtingas žingsnis. Šiuo keliu žadame ir toliau žengti drąsiai ir jau ruošiame rudens žurnalą. Žinome, kad tobulėjimui ribų nėra. Norime augti, klestėti ir jums dovanoti daug įkvepiančių ir įdomių istorijų. Visuomet džiaugiamės girdėdami, kad skaitytojai, paskaitę mūsų straipsnius, aplankė kažką įdomaus, susipažino, išbandė, netgi pakeitė gyvenimo būdą, tapo laimingesni, aktyvesni. Kaip Londonietės straipsnis pakeitė gyvenimą - šią istoriją ruošiame rudens numeriui. Stebuklų nebūna. Bet į stebuklus panašių akimirkų - patikėkite, yra.

Londonietės vasaros žurnale rasite interviu su Sandra Donskyte. Mes lietuvę praminėme 'miegančiąja gražuole'. Išgyvenusi paskutinės stadijos vėžį ji akcentuoja miego svarbą ir galią. Sportas, mityba ir miegas -  trys sveikam žmogui būtini dalykai, kuriais reikia rūpintis. Tačiau mes taip dažnai postringaujame apie pirmuosius du ir pamirštame trečiąjį. Sandrai miegas yra viskas, dėl jo moteris atsisako vakarėlių ir smagių kompanijų. O šiuo metu, galima sakyti, miegas yra lietuvės verslas: ji įnoringus viduriniosios klasės anglų pirkėjus užkariauja organiškomis grikių lukštų pagalvėmis.

Jaukus vakaras. Jaukus vakaras.
Žurnalus skaito ir vyrai. Žurnalus skaito ir vyrai.

Apie spalvingą ir šarmingą Notting Hill'ą pasakoja ne turistinis gidas,o pati rajono rezidentė Laura Strazdaitė. Nereikia net sakyti, kad iš vietinių gyventojų gaunami tips'ai ir patarimai, ką aplankyti ir ką pamatyti - patys geriausi. Laura netgi pataria kaip patekti į tuos ekskliuzyvius narių klubus. Reikės drąsos. Bet kur jos nereikia.

Tea with subtitles, kolumnistės Aistės Anusaitės - Daubaras komentarą, galite pakišti po nosimis angliakalbiams draugams, kurie nesivargina teisingai ištarti jūsų vardo. Koks jis bebūtų, niekada nenusižeminkite ir kukliai nenuleiskite akių į nevykusį jūsų vardo ištarimą atsakydami, kad 'don't worry, that's fine'. Ne. Tegul kartoja jūsų vardą tol, kol ištars nepriekaištingai. Nes kiekvienas mandagus ir gerų manierų asmuo pasistengs prisiminti ir ištarti, kad ir patį sunkiausią vardą. Didžiuokitės savo vardais. Beje, šį komentarą iliustravo dizaineris Seržas Gandžiumianas. Tad iliustracija ir straipsnis - tarsi meno kūrinys! Negėda parodyti anglams.

Daugybė istorijų, atradimų ir rekomendacijų, įkvėpimo kelionėms, grožio, rasite visko. Jums tereikia vartyti, mėgautis, atrasti. O mes, kaip nenuilstančios ir užsispyrusios balerinos mokosi tobulai atlikti piruetus - tobulinsime savo žingsnius spaudos pasaulyje. Ir tikimės, nusipelnysime jūsų aplodismentų ir palaikymo.

Žavusis Bernelių Užeigos kolektyvas. Žavusis Bernelių Užeigos kolektyvas.
Bernelių Užeiga ir Londonietė. Bernelių Užeiga ir Londonietė.
Žavusis Bernelių Užeigos kolektyvas. Žavusis Bernelių Užeigos kolektyvas.

Londonietės žurnalą nemokamai galite rasti Lietuvos ambasadoje Londone. Žurnalas taip pat platinamas grožio salonuose, parduotuvėse, lietuvių susibūrimo vietose.

Jei norite palaikyti Londonietę - įsigykite žurnalą internetu čia >>>>>>>>>>>>>>>>. Jei turite istorijų, norėtumėte reklamos kitame numeryje rašykite [email protected]. 

Raktažodžiai:

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai