Vasario 27, 2018
Lietuvos scenos legenda Kastytis Kerbedis surengs net du koncertus Anglijoje

Yra atlikėjų, kurių pristatinėti tiesiog nereikia. Lietuvos scenos legenda Kastytis Kerbedis yra vienas iš jų. Tiek senieji šlageriai, tiek naujausios dainos sulaukia ištikimų gerbėjų įvertinimo ir susižavėjimo, o pilnutėlės arenos tik patvirtina, kad atlikėjas ant laurų tikrai neužmigo.

Metų pradžioje pranešęs apie turą po Lietuvą, K. Kerbedis netrukus pradžiugino ir užsienyje gyvenančius jo talento gerbėjus. Netgi du pasirodymus Anglijoje surengsiantis K. Kerbedis neslepia, kad šie metai bus galingiausi jo karjeroje. „Bus ir naujų dainų, ir nepamirštamų koncertų“, - šypsosi žinomas dainininkas. 55 – erių metų gimtadienį švenčiantis atlikėjas ir išskirtinio balso savininkas pripažįsta, kad apie tokio lygio šou svajojo jau seniai.

Panašu, kad svajonėms lemta išsipildyti. Daugiau nei pusę amžiaus pasiruošimo, tonos technikos ir geriausios visų laikų dainos skambančios Londono ir Piterboro scenose – tokia sėkmingo ir kokybiško koncerto kaina.

Vos paskelbę apie Kastyčio Kerbedžio turą renginio organizatoriai sulaukė išskirtinio susidomėjimo. „Žinojome, kad ne vieną dešimtmetį scenoje praleidęs atlikėjas Kastytis Kerbedis yra reiklus savo darbui, todėl ypatingą dėmesį skyrėme koncerto techninei dalei bei tinkamai vietai. Šiandien esame tikri, jog K. Kerbedžio koncertas bus išskirtinis ir kokybiškas renginys“, - pranešime spaudai teigia organizatoriai „Baltic Production Entertainment“.

Koncerto organizatoriai pažada, kad Kastyčio pasirodyme apsilankę gerbėjai išgirs nemirtingus hitus, o gyvo garso šou nustebins ir daug mačiusius.

Kupinas netikėtumų ir klasika tapusios muzikos pasirodymas jau šių metų balandžio 15 ir 27 dienomis Piterboro ir Londono scenose.

Išankstiniai pigesni bilietai jau organizatorių puslapyje www.balticpe.com.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai