Sausio 15, 2017
Lietuvių režisieriaus filme vaidins Vanessa Paradis
Vanessa Paradis. © Foto: Wikipedia.

Vanessa Paradis vardas garsus visame pasaulyje. Ne tik todėl, kad keturiolika metų ji buvo ištekėjusi už aktoriaus Johnny Depp’o. Prancūzijos dainininkė, aktorė, modelis pirmą kartą į topus įsiveržė būdama vos 14-os metų paaugle. Jos singlas "Joe le taxi" atsidūrė topų viršūnėse visoje Europoje.

Kaip skelbia variety.com, Vanessa Paradis vaidins naujausiame lietuvių režisieriaus Šarūno Barto filme Šaltis (Frost).

Filmas pasakos apie jauną lietuvį Roką, kuris stengiasi suprasti karą ir žmones. Tokių ieškojimų pasekoje jis nusprendžia prisijungti prie humanitarinės pagalbos virtinės, keliaujančios iš Lietuvos į Ukrainą. Ukrainoje jis susipažįsta su dviem karo reporteriais, vieno iš jų vaidmenį atlieka Vanessa Paradis. Trijulei teks peržengti savo psichologinius barjerus ir užmegzti tvirtus santykius. Kiekvienas turi skirtingą nuomonę ir vienintelis dalykas, kas juos vienija – tai noras būti ten, kur jie yra, kiekvienas dėl skirtingų priežasčių.

Vanessa Paradis filme "Šaltis". Vanessa Paradis filme "Šaltis".

Kino filmo "Šaltis" kūrybos ir filmavimo darbai prasidėjo praėjusiais metais. Filmavimas tęsis Ukrainoje, Lietuvoje ir Lenkijoje.

Šarūnas Bartas  - vienas ryškiausių, žinomiausių pasaulyje lietuvių kino režisierius. Praėjusiais metais kasmetiniuose Lietuvos kino ir televizijos kino apdovanojimuose jo režisuotas kino filmas "Ramybė mūsų sapnuose" pelnė net penkias Sidabrines Gerves. Šis filmas taip pat buvo pristatytas Kanų kino festivalio "Dvi režisierių savaitės" programoje.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai