Liepos 18, 2017
Harry Styles sublizgėjo debiutaves filme „Dunkirk“
Harry Styles. © Foto: Wikipedia.

Ne vieno popmuzikos dainininko svajonė tapti kino žvaigžde buvo negailestingai sudaužyta, tačiau regis britų dainininkui Harry Style'sui (Haris Stailsas) pavyko, jis debiutuos karinėje epopėjoje „Diunkerkas“ (Dunkirk).

Pirmieji atsiliepimai apie šią savaitę pasirodysiančią didžiulio biudžeto kino juostą rodo, kad H.Styles turbūt greitai atsidurs tarp tokių popžvaigždžių kaip Davidas Bowie (Deividas Bouvis) ir Markas Wahlbergas (Markas Valbergas), sėkmingai debiutavusių kaip aktoriai.

Dainininkas iš „One Direction“ popmuzikos grupės vaidina paauglį britų kareivį, karštligiškai bandantį ištrūkti iš šiaurės Prancūzijos 1940 metais, kai vokiečių kariuomenė iš Diunkerko išstūmė sąjungininkių pajėgas.

„Harry pasirodė puikiai, – sakė filmo režisierius britas Christopheris Nolanas (Kristoferis Nolanas), pastatęs keletą geriausiai žinomų filmų. – Jis vertas pagyros, tikrai puikiai padirbėjo“, – agentūrai AFP sakė „Tarp žvaigždžių“ (Interstellar), „Pradžia“ (Inception) ir ''Tamsos riteris'' (The Dark Knight) filmų režisierius.

Filmo premjerai praėjusį savaitgalį patiestas raudonas kilimas, o kritikus popžvaigždės pasirodymas maloniai nustebino, vienas jų „Twitter“ paskyroje rašė „Harry Styles moka vaidinti!“

23 metų dainininkas prieš, daug pastangų reikalaujantį, filmavimą treniravosi su filmo kaskadininkų komanda, o filmas užfiksuotas tuose pačiuose paplūdimiuose iš kurių per devynias dienas, vėliau pramintas Diunkerko stebuklu, nepaisydami nepaliaujamos artilerijos ugnies ir antskrydžių evakavosi 338 000 britų, prancūzų ir kanadiečių.

BNS inf.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai