Vasario 10, 2017
Filmo 'Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių' premjeroje raudonuoju kilimu žengė ir lietuvė
Olivija su draugu Michael.

Mados tinklaraštininkė, stilistė Olivija Plekavičiūtė ir jos draugas koučingo specialistas Michael Serwa vakar apsilankė kino filmo Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių (Fifty shades darker) premjeroje Londone, Leicester skvere.

Viename iš Londono butikų įsigyta, žemę siekiančia kūno spalvos suknele, siūvinėta blizgiomis detalėmis pasipuošusi lietuvė atrodė stulbinamai ir nenusileido Holivudo žvaigždynui. "Tu esi ne tik gražiausia, bet ir dailiausiai apsiregusi moteris", - Olivijos Facebook paskyroje jai komplimentų negailėjo jos draugas M.Serwa.

Londonietei Olivija papasakojo, kad raudonuoju kilimu žengti jai teko pirmą kartą. “Didžiausią įspūdį būtent ir paliko žengimas raudonu kilimu, blyksint fotoaparatams. Patirtis ir atmosfera nepakartojama. Buvo išties labai įdomu stebėti kitus svečius, fotografus, minias žmonių. Įsiminė filmo žvaigždžių Dakota Johnson ir Jamie Dornan, knygos autorės E L James pasisakymai prieš filmo premjerą. Tarytum susipažinome su jais iš arčiau nei iš knygų ar ekranų”, - įspūdžiais dalinosi lietuvė.

Pasak jos, Holivudo žvaigždėmis vadinami aktoriai pasirodė paprasti žmonės. “Jie visiškai tokie patys žmonės kaip ir mes. Filmo žvaigždė aktorius Jamie Dornan prasitarė, kad visą šią raudonu kilimu papuoštą aplinką ir tiek daug gerbėjų labai malonu matyti, bet tai nė iš tolo neprimena jo kasdieninio gyvenimo kaime su žmona ir vaikais. Tiek jis, tiek ir aktorė Dakota Johnson pasirodė paprasti, nuoširdūs ir žmogiški. Pagrindinio vaidmens atlikėja ir realybėje labai drovi”.

Olivija prisipažino, kad 'Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių' ji nevertintu dešimtuku. “Filmas ir patiko, ir nepatiko. Pati mintis įdomi ir drąsiai išreikšta, patiko romantiškoji dalis (romantikos antrojoje dalyje yra daug daugiau nei pirmoje). Tai lengvas filmas leidžiantis nuginti mintis nuo viso kito, nereikia per daug mąstyti kas vyksta, analizuoti. Bet buvo labai daug naivumo, banalumo ir nuspėjamumo”.

Lietuvės draugui šio erotinio romano ekranizacija nepaliko įspūdžio. “Mums bežiūrint kino filmą jis ne kartą atsisuko į mane purtydamas galvą ir leisdamas suprasti, kad labai jau viskas nuspėjama ir banalu”, - juokiasi Olivija.

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta