Liepos 18, 2017
Burbulinių vaflių manija. Šiandien Londone paragaukite jų tik už £1
Bubble Waffle.

Dietos? Beach body? Užmirškit. Londono Soho rajone duris atvėrė Bufle – burbulinių vaflių (bubble waffle) ir kokteilių baras. Šiandien, atidarymo proga, jie gardžiausius vaflius, su nuodėmingais įdarais siūlo tik už £1.

Burbulinių vaflių mada Honkonge populiari jau nuo 1950-ųjų. Londone tai dar vis naujiena, tačiau šiuos skanius ir fotogeniškus vafliukus jau pamėgo ne tik smaližiai, bet ir Instagrameriai.

Burbuliniai vafliai pateikiami įdaryti Oreo sausainiais, kramtomos gumos skonio itališkais ledais, šokoladu, vaivorykštės spalvos dribsniais ir šviežiomis braškėmis. Žinoma, įdarus galite pasirinkti pagal savo skonį ir sugedimo laipsnį.

Vaflius užsigerti galėsite vasariškais gėrimais: sangrija, slyvų sake, braškių Bellini.

Jei esate netoli Soho – būtinai užsukite šiandien ir paragaukite vaflių tik už svarą. Dar turite gražaus laiko, nes Bufle dirba iki 23 val.

Jei nespėsite šiandien, ne bėda: iki pat liepos pabaigos galite mėgautis firminiais saldžiais burbuliniais vafliais ir taure putojančio vyno už £10!

Bufle, 19 Rupert Street, Soho, W1D 7PA

www.bufle.co.uk

{Patiko straipsnis? Radote naujų idėjų , įkvėpimo, naudingos informacijos? Londonietė nori augti ir jums dovanoti dar daugiau įdomių tekstų . Prisidėkite prie mūsų augimo. Kad ir nupirkdami puodelį kavos. Ačiū !}

KAVA LONDONIETEI {[email protected]}

 

Raktažodžiai:

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai