Kovo 3, 2017
Anglijos lietuvės žada laužyti nusistovėjusius mitus

Didžiojoje Britanijoje gyvenančios tautietės sujungė jėgas ir nusprendė – pats laikas stabtelėti, pailsėti, apgalvoti ko, kaip ir kodėl siekia, sužinoti apie save šį tą naujo, pažvelgti į svarbiausius dalykus kitaip ir, svarbiausia, užmegzti naujas pažintis, kurios galimai virs draugystėmis ar netgi bendrais verslo planais. Ir tam jos pasitelks prabangų viešbutį, įsikūrusį tarp Stanstedo ir Lutono oro uostų, bei vieną vasaros savaitgalį. 

Pasak iniciatyvos autorių, niekam nėra paslaptis, kad moterims yra nelengva siekti karjeros perspektyvų bei derinti motinystę su darbu, juolab gyvenant svetur. Viena iš pagrindinių projekto idėjų yra kiekvienai dalyvei visapusiškai atsiskleisti ne tik iš asmeninės, tačiau ir iš perspektyviosios pusės. Iniciatyvos metu dalyvausiančios moterys galės pristatyti savo prekes, teikti paslaugas, prekiauti produktais, atlikti grožio procedūras, megzti ryšius su kitomis dalyvaujančiomis – potencialiems ateities verslo planams ar tiesiog moteriškai draugystei puoselėti.

Seminarų ir terapijų savaitgaliu vadinamame renginyje dalyvaus daugybė skirtingų profesijų veiklių moterų: nuo pasitikėjimo savimi ir įvaizdžio trenerių, mitybos ar komunikacijos specialisčių iki psichoterapeučių ir ne tik. Nors iki projekto įgyvendinimo liko dar apie 16 savaičių (dviejų dienų renginys pavadinimu „Vasaros savaitgalis SAU“ vyks birželio 17-18d.), jame jau vietas užsiėmė kelios dešimtys Anglijos lietuvių. Atskleidžiama, kad į renginį atvyks ir dalyvės iš Lietuvos. 

Pirmąją dieną, žadama, kad visų lauks seminarų mokymai, vakarą vainikuos puošni vakarienė, antrąją dieną – grožio bei terapijos procedūros, ir netgi fotosesija. Organizatorės džiaugiasi, kad Jungtinėje Karalystėje esti daugybė talentingų, sėkmingų ir darbščių tautiečių, kurie net ir gyvendami toli nuo savo draugų ir artimųjų, gimtos kalbos ir, apskritai, gimtinės, geba siekti savo svajonių ir jų įgyvendinimo, o šios iniciatyvos dėka bus laužomi nusistovėję mitai apie lietuves emigracijoje ar moteris versle. 

Daugiau apie projektą: www.facebook.com/events/1736133460042918/

 

Straipsnio komentarai

Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta
Tokių komentarų nerasta

Panašūs straipsniai